Senelės Julijos avienos su svogūnais troškinys
Paprastas, kaip ir turi būti tikras kaimiškas patiekalas, bet nepaprastas savo skoniu,
Gaminau viską iš akies, tai proporcijos tokios - laisvo menininko
3kg eriuko kulninės
2kg svogūnų
4 morkos (visai nebūtinos)
Eiga.
1. Avieną apvirti. Aš viriau su lauro lapais, juodaisiais pipirais ir druska kažkur po 15-20min.
2. Svogūnus apkepinti. Svogūnus supjausčiau kvadratėliais ir apkepinau, bet gink die nesukepinti.
3. Viską sugrūdau į molinę puodynę (naudojaus šamotinio moliu, nerealus dalykas) ir pašoviau į orkaitę 3 val.
3.1. Ai, dar gausiau pribėriau kumyno ir druskos
Skanaus
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą