2022 m. balandžio 10 d., sekmadienis

 Senelės Julijos avienos su svogūnais troškinys

Paprastas, kaip ir turi būti tikras kaimiškas patiekalas, bet nepaprastas savo skoniu,

Gaminau viską iš akies, tai proporcijos tokios - laisvo menininko

3kg eriuko kulninės

2kg svogūnų

4 morkos (visai nebūtinos)


Eiga.

1. Avieną apvirti. Aš viriau su lauro lapais, juodaisiais pipirais ir druska kažkur po 15-20min.

2. Svogūnus apkepinti. Svogūnus supjausčiau kvadratėliais ir apkepinau, bet gink die nesukepinti.

3. Viską sugrūdau į molinę puodynę (naudojaus šamotinio moliu, nerealus dalykas) ir pašoviau į orkaitę 3 val.

3.1. Ai, dar gausiau pribėriau kumyno ir druskos


Skanaus





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą